Zašto izabrati Magic Wash

MAGIC WASH

Zašto je ovo najbolji izbor

Udobnost i ušteda vremena: rezerviši dok si u pokretu i izaberi vreme i datum pranja. Opraćemo tvoj auto bilo gde, a da ga ne pomerimo ni za centimetar. Tako ćemo ti uštedeti  dragoceno vreme za bavljenje lepim stvarima.

Najviši kvalitet i najbolji tretman vašeg auta: ova usluga ručnog pranja na željenoj adresi  garantuje bolji krajnji rezultat u odnosu na tradicionalni način pranja vodom, a takođe čuva i detaljno neguje limariju.

U skladu sa ekologijom: umanjuje štetan uticaj auto-pranja na životnu sredinu, ne ostavlja bilo kakve ostatke, ne rasipa vodu i koristi isključivo ekološke proizvode.

Bezbednost:  ovu profesionalnu uslugu obavlja dobro struktuirana kompanija koja čvrsto veruje u neophodnost obučavanja svojih zaposlenih, investira u istraživanja i razvoj kako bi klijentima obezbedila još bolju uslugu.

 

Hiljade kompanija je već izabralo
Magic Wash Business

Magic Wash Business , usluga auto-pranja na željenoj adresi  jeste brza, udobna, praktična, ekološka i visoko profesionalna, zasnovana na potrebama kompanija i ustanova.

Magic Wash Business  nudi pristupačne cene i personalizovane usluge za one koji poseduju poslovni vozni park, izložbeni prostor ili žele da ponude ovu  izuzetnu uslugu svojim klijentima i/ili zaposlenima.

Naša usluga garantuje izuzetan rezultat i bezbednost, a budući da se pranje obavlja ručno čuva i neguje limariju. Za ovakvo pranje nije potrebno pomerati automobil, čime našim klijentima štedimo i vreme i novac. Upravo zato su nas izabrale stotine kompanija, ustanova i ovlašćenih auto-centara.

Ova usluga pranja testirana je i na luksuznim automobilima i oldtajmerima i kao takva, sasvim je   bezbedna za sve vrste vozila, čuva boju, garantuje veći sjaj i ne izaziva ogrebotine i abraziju.

Zatraži konsultaciju bez obaveze kako bi se bolje upoznao sa našom ponudom i dobio personalizovanu ponudu na osnovu tvojih potreba.

naznači o kakvoj vrsti usluge su ti potrebne informacije ili razlog što nas kontaktiraš

*Tvoji podaci biće iskorišćeni isključivo kako bi dobio željene informacije. Ovde saznaj više o našoj Politici privatnosti

naznači o kakvoj vrsti usluge su ti potrebne informacije ili razlog što nas kontaktiraš